De documentaire is gemaakt in het kader van de Eerlijke Kleding Campagne van CNV Internationaal. ‘The worker can wait’ draait op 27 maart.

Publieksdebat
Aansluitend is er een publieksdebat over de rol van het bedrijfsleven en vakbonden in de moderne ontwikkelingssamenwerking. Deelnemers aan het debat zijn Christiaan Rebergen (Speciaal Ambassadeur voor Publiek-Private Partnerschappen en Millenniumdoelen), Bernedine Bos (Hoofd Programma’s en Projecten, MVO Nederland) Jaap Smit (voorzitter CNV). Het debat wordt geleid door Rindert de Groot (Coolpolitics).

Daarna is er nog gelegenheid de film ‘China Blue’ te bekijken of om elkaar te ontmoeten tijdens de borrel.

De zaal is open vanaf 19.30, het programma start om 20.00 uur. Het programma wordt gehouden in het Theater aan het Spui, het bruisende hart van het Movies that Matter Festival. Adres: Het Spui 187, Den Haag. 

Gratis kaartjes
Bestel -zo lang de voorraad strekt-  gratis kaartjes voor deze voorstelling. Stuur z.s.m. een mail met uw naam, adresgegevens, het aantal kaartjes (max 2) aan: internationaal@cnv.nl.

Meer informatie: programma en routebeschrijving

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer