Partnerbericht

Gratis fondsenwerving voor uw project: Doe mee & win

Aanleiding voor deze wedstrijd is het gebrek aan kennis bij en begeleiding aan Nederlandse vrijwilligersstichtingen met betrekking tot de juridische, belastingtechnische en administratieve verplichtingen die elke stichting in Nederland heeft en de behoefte van veel stichtingen aan advies op concrete invullingen van deze positie zoals bestuurszaken, administratie, PR, het schrijven van jaarverslagen, beleidsplannen, projectplannen en fondsenwerving. BIS Bureau Internationale Samenwerking heeft in het afgelopen decennium al vele stichtingen geadviseerd bij dergelijke vraagstukken. Daarnaast neemt BIS Bureau Internationale Samenwerking tegen charitarieven de fondsenwerving voor een project op zich als daar behoefte aan is.

Deze wedstrijd geeft stichtingen de kans om zelf in de materie te duiken, zich zo goed mogelijk te presenteren bij deelname aan deze wedstrijd en zo wellicht een prijs in de wacht te slepen.

Deelname is gratis. De uitslag zal worden bepaald door een jury van bestuursleden van ervaren stichtingen die zowel organisatorisch als projectmatig al geruime tijd bijzonder goed presteren.

De derde plaats ontvangt een geldprijs ten behoeve van het project van € 500,-.
De tweede prijs ontvangt een geldprijs van € 1.000,- gesponsord door de Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (SDSP).
De winnaar van de wedstrijd zal een gratis fondsenwervingstraject aangeboden krijgen door BIS voor het desbetreffende winnende project.

logo SDSP
De geldprijs van € 1.000,- wordt gesponsord door de Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat (www.sdsp.nl). De SDSP is een zeer ervaren en deskundige stichting die projecten uitvoert ten behoeve van de inheemse bevolking van Papua, Indonesië. De SDSP bestaat al meer dan 15 jaar en wil deze wedstrijd steunen om zo bij te dragen aan professionalisering van het Particuliere Initiatief in Nederland.

Kijk voor meer informatie op de website van BIS Bureau Internationale Samenwerking of stuur een e-mail maar info@bureauinternationalesamenwerking.nl.

 

 

www.bureauinternationalesamenwerking.nl
www.sdsp.nl