Partnerbericht

Goed gevoel, gouden kans

Vraag jij jezelf wel eens af wat voor werk nu echt bij je past? Waar jij energie van krijgt en waar je goed in bent? Iedereen wil wat van je. Maar wat wil jij?

We hebben goed nieuws! Er zijn 25 goudenkans project tickets beschikbaar. Ze hebben een symbolische waarde van € 5.000. Dat geld kan besteed worden aan jou. Ontdek de beste versie van jezelf.

In het goudenkansproject doe je in zes maanden tijd de meest bijzondere werkervaring op met een ‘goed gevoel project’. Jij gaat aan een project werken bij een organisatie die er toe doet. Je volgt trainingen en ontwikkelt nieuwe skills. Wij coachen je in de praktijk, zodat jij je talenten ontdekt. Samen met andere jongeren. Zo kun je van elkaar leren. Pak jij die kans?

Hoe het werkt 

Het goudenkansproject bestaat uit het opzetten en uitvoeren van een maatschappelijk project bij een organisatie in de buurt en het volgen van een waardevol trainingsprogramma. Met trainingen als “hoe maak ik impact”, “wat is sociaal ondernemen” en “ondernemend leiderschap”, haal je het beste uit jezelf. Wij vragen jou je tijd en talent in te zetten voor het door jou gekozen project. Het project ga je samen met je team ontwerpen en uitvoeren. Onze coaching helpt je daarbij. Het is ook mogelijk om zelf een organisatie en project in te brengen. Echt een typische win-winsituatie. Waarbij jij je nieuwe skills in de praktijk brengt en daarmee een ander helpt. Een gouden kans voor beiden.

Aan het eind van het programma heb je:

  • Een eigen project in jouw stad of regio uitgevoerd
  • Een duidelijk beeld van jouw volgende stap
  • Skills ontwikkeld waardoor je oplossings- en doelgericht kan werken

Bekijk hier het programma.