VSO zendt professionals uit naar ontwikkelingslanden om daar twee jaar lang kennis en ervaring te delen met lokale organisaties en deze te ondersteunen in hun strijd tegen armoede, achterstand en aids.

 

Second Life is een open virtuele wereld waarvoor nu al miljoenen mensen zich hebben aangemeld. De bewoners van Second Life komen uit alle delen van de wereld. VSO, die wervingskantoren heeft in Nederland, Engeland, Canada, Kenia en de Filippijnen, kan ook in deze wereld vakmensen zoeken die in het echte leven voor VSO aan het werk willen in Azië of Afrika.

 

"De vraag naar professionals vanuit ontwikkelingslanden neemt jaarlijks toe en ook VSO moet creatief zijn in het vinden van geschikte kandidaten, zeker nu de arbeidsmarkt aantrekt. Door Second Life te kiezen als een communicatiekanaal, hopen wij op een vernieuwende, relatief goedkope manier, een groot publiek te bereiken", aldus Joris Eekhout, directeur VSO Nederland.

 

Wilt u een kijkje nemen in Second Life en op bezoek bij VSO? Klik hier http://slurl.com/secondlife/Molesworth/249/105/62/. Voor meer informatie over VSO kunt u contact opnemen met VSO Nederland, Esther den Breejen, email: e.denbreejen@vso.nl, tel: 030 23 20 607 /06 52 718 828.

 

 

Over VSO

VSO (Voluntary Service Overseas) is een internationale ontwikkelingsorganisatie die structurele hulp biedt in ontwikkelingslanden. Geen geld, geen goederen, maar mensen, daar draait het om bij VSO. Samen met lokale partners in ontwikkelingslanden zet VSO zich in voor een wereld zonder armoede. Met als belangrijkste middel de inzet van mensen. Vakdeskundigen die voor een lokaal salaris hun kennis en ervaring uitwisselen met collega's in ontwikkelingslanden. Zo versterken we lokale organisaties in hun strijd tegen armoede.

Sinds de oprichting in 1958 heeft VSO wereldwijd ruim 30.000 mensen uitgezonden.

www.vso.nl 

 

VSO nieuw

VSO Nederland

VSO werkt aan blijvende verandering door kennis en vaardigheden te delen in de armste gebieden van Afrika en Azië. Zo bouwen we aan …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer