Partnerbericht

Gezocht: organisaties die impact willen maken!

Wil je graag meer SDG-impact maken met je organisatie, maar weet je niet precies hoe? Het SDG Traineeship biedt de oplossing! Bekijk hier de video!

We zijn steeds meer op zoek naar nieuwe manieren om een concrete bijdrage te leveren aan meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame samenlevingen en zo de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) te behalen. Tegelijkertijd gebruiken veel organisaties de coronacrisis als een moment om na te denken, van koers te veranderen en veerkrachtiger te worden in het licht van een snel veranderende wereld. SDG House en TheRockGroup verbinden deze behoeften met het SDG Traineeship: een programma dat zowel jongeren als organisaties de kans biedt om toekomstbestendig te worden!

Tijdens dit 15 weken durende parttime traject committeert een team van gemotiveerde jongeren zich voor 1 dag per week om een concrete SDG-case van één opdrachtgever aan te pakken. Door concreet bij te dragen aan de integratie van de SDG’s in het bedrijfsleven, maatschappelijke veld en de publieke sector wordt er direct de nodige impact gemaakt

De tweede editie is op dit moment gaande, en nu al een groot succes. Meld je voor 15 januari 2022 aan voor de derde editie van het SDG Traineeship dat 28 februari 2022 van start gaat: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!