Partnerbericht

Ga mee! 3 weken Kameroen met Factor TIEN

In Kameroen

Samen met je groepsgenoten ga je in juli drie weken actief aan de slag. Je onderzoekt een aantal thema's als vrijheid, vriendschap, werk en vrije tijd. Ook met de lokale bevolking onderneem je veel: je praat, je denkt, je lacht, je werkt, en zo ontdek je veel van het dagelijks leven in Kameroen, van hun levenskunst.

 

Terug in Nederland

Wat is er mooier dan jouw kennis en ervaring te delen met zoveel mogelijk mensen? Na afloop vertel je anderen over jouw ontdekkingstocht in Kameroen: je houdt presentaties voor groepen en deelt je 'verrijkingen met anderen'. Natuurlijk bedenk je ook creatieve acties om geld bij elkaar te brengen voor de projecten in Kameroen.

 

Lokale werkgroep

Bij deelname richt je in je directe omgeving een lokale werkgroep op. Denk hierbij aan mensen van je opleiding, sportvereniging, jongerenclub of kerk. Samen met hen organiseer je plaatselijke activiteiten.

Belangrijke data:

Voorbereidingsweekenden  21 -22 april, en 19 – 20 mei, Meet and Greet: 1 juli

 

Kosten

Je betaalt €600,- als bijdrage aan de reis- en verblijfkosten. Daarnaast organiseer je samen met je eigen werkgroep acties om €2500,- of meer bij elkaar te brengen voor projecten van Kerkinactie en ICCO in Kameroen. Natuurlijk ondersteunen de mensen van Factor TIEN jou hierbij.

 

Deelname

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Houd je van uitdaging en ontmoeting met andere culturen? Beschik je over doorzettingsvermogen en spreek je een behoorlijk woordje Engels (als je Frans spreekt, nog beter!)?

 

Schrijf je dan in voor 1 april 2007 op de website van Factor TIEN: www.factortien.nl

 

Voor verdere informatie: hanneke.van.den.biggelaar@icco.nl

030-6927869

http://www.factortien.nl