Partnerbericht

Futureproof: Sociaal Ondernemerschap

Met Futureproof pak jij de uitdagingen van morgen aan: sociaal én duurzaam. Het programma in sociaal ondernemerschap is nu ook online te volgen. Van Limburg tot aan Groningen, gewoon thuis vanachter je laptop. Reistijd, maar ook thuisblijven (want corona pandemie) hoeven geen drempels meer te zijn om impact te maken! Met de nieuwe generatie maken we Nederland van bottom-up duurzamer, socialer, mooier en beter, oftewel… Futureproof! Kijk je toe of doe je mee?

Futureproof Online

Futureproof is voor iedereen van 16 tot 27 jaar die maatschappelijk betrokken is en zich wil inzetten voor een betere wereld maar nog niet precies weet waar te beginnen. In 10 weken leer je impact maken met creativiteit, lef, samenwerking en actie. Futureproof geeft je de tools en leert je de skills om verschil te maken. Met interactieve workshops zoals Sociaal Ondernemen, Design Thinking, Business Model Canvas en nog veel meer leer je hoe je ideeën om kunt zetten in concrete acties. 

Maak jij je hard voor slaafvrije chocolade of biologisch gebrouwen biertjes? Of bekommer jij je liever om het welzijn van je leeftijdsgenoten? Zou sustainable fashion volgens jou de norm moeten zijn? Of wil je echt iets doen aan de plastic soep? Jij bepaalt waar je mee aan de slag gaat. Je sluit je aan bij een bestaande sociale onderneming en werkt aan hun vraagstuk óf je zet zelf een project op met je team.

Are You Futureproof?

 

Futureproof Online start 14 september 2021. Elke week volg je een online training van 2 a 3 uur met een groep. Het programma duurt 10 weken, kost je ongeveer 8 uur per week en is helemaal gratis te volgen. Voor meer informatie en aanmelden: www.areyoufutureproof.nl/online.