Vrijheid en Cordaid Mensen in Nood
Cordaid Mensen in Nood brengt vrijheid aan mensen door noodhulp te verlenen. Vluchtelingen bijvoorbeeld zoals in Zuid-Soedan zijn hun vrijheid verloren. In Zuid-Soedan verblijven momenteel ca 190.000 vluchtelingen en ontheemden, die op de vlucht voor het Leger van de Heer hun vrijheid en bezittingen zijn kwijtgeraakt. Mensen zitten in opvangkampen en kunnen niet naar huis. Noodhulp -in de vorm van voedsel, gereedschap om het land te bewerken en zeilen (zgn tarpaulins) om onder te schuilen – moet die verloren vrijheid weer een beetje terugbrengen.

 
 

14 steden

De 14 steden waar op 5 mei de festivals werden gehouden zijn: Groningen, Assen, Zwolle, Leeuwarden, Almere, Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Wageningen, Roermond, Vlissingen.
 
Zoek je foto en win een Sony Ericsson Xperia Arc!
De freedomwalls waren een groot succes en werden druk bezocht. Zo’n 600 foto’s zijn gemaakt van de freedom uitingen van de deelnemers. De foto’s die werden gemaakt met de Sony Ericsson Xperia Arc staan op de FreedomWall op de Facebook pagina van Cordaid Mensen in Nood. Is jouw freedom uiting ook gefotografeerd? Kom kijken of jouw foto op de FreedomWall staat. Like je foto en roep je netwerk op om jouw foto ook te liken.

De maker van de graffiti op de foto met de meeste likes wint de Sony Ericsson Xperia Arc.  

Deze actie loopt tot en met 15 mei.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer