Gregor Salto, Kraak & Smaak
Op 18 september bereikt Hague in Peace haar hoogtepunt tijdens HIP-day: een evenement voor vrede bij de Grote Kerk in Den Haag. Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers deelnemen aan het wereldverbeterende GPS missiespel UrTurn. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor kinderen. ’s Avonds is er vanaf 19.00 uur een flitsend feest met optredens van onder meer Gregor Salto, DJ Flexican en Kraak & Smaak. Het volledige programma staat op http://www.hip-day.com/.

HIP
Hague in Peace is een initiatief van UNOY, CC4U en Upact. Met HIP willen zij een breder draagvlak voor de Internationale Dag van de Vrede creëren. Specifiek is er aandacht voor de rol van Den Haag als internationale vredesstad. HIP laat jongeren zien en voelen wat vrede betekent en welke rol zij daar zelf in kunnen spelen. HIP wordt mede mogelijk gemaakt door Oxfam Novib, Coffee Company en Fonds 1818.

http://www.hip-day.com

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer