Herfst- en wintercollectie 2011
Aura Que’s herfst- en wintercollectie omvat unieke leren tassen met handgebreide panelen van bananengaren die in de winkel € 159 tot € 198 kosten. Deze tassen zijn ook leverbaar in ‘leather only’ uitvoering, evenals de ‘travel clutch’, de schoudertassen en de laptop/aktetas met winkelprijzen van

€ 79 tot € 179.

 

Naast de leren tassen biedt de collectie een ‘Large Pocket Bag’ die een dikke katoenen stof combineert met een leren band, gevlochten leren handgrepen en stoere messing verbindingen. Kortom een grote, gemakkelijke casual weekendtas voor € 119.

 

Ook van stevige geweven katoen is de Jogi Shopper. Deze is beschikbaar in drie neutrale kleuren – grijs, licht bruin en zwart/wit gestreept – en in drie levendige kleuren: groene appel, diep paars en rood. Deze tas met zijn nonchalant slappe vorm, heeft binnenin verdeelvakken en een koord om een sleutelhanger of de Jogi Purse aan te bevestigen. Winkelprijs: € 42.

 

Daarnaast is er een handgebreide sjaal met afneembaar leren riempje, en een cross-over sjaal die zowel los om de schouders als dicht om de hals kan worden gedragen en vast te maken is met een handgesneden hoornen speld (ook te gebruiken als haarspeld). Beide sjaals zijn verkrijgbaar in banana yarn met kabelpatoon en in diverse gestreepte designs. De heerlijk zachte jacquard yakwol/ruwzijden sjaal kan ook bijeengehouden met de hoornen speld worden gedragen of als ‘hoodie’. De verkoopprijs van de sjaals ligt rond de € 54.

Eerlijke productie in Nepal
Elk ontwerp van Aura Que wordt tot leven gebracht in een Nepalese fabriek die mensen met een handicap in dienst heeft, zodat zij in staat zijn een inkomen te verwerven en hun gezinnen te onderhouden. Deze producent is aangesloten bij de Nepal Fair Trade Group, die ethisch verantwoorde productie in dit ontwikkelingsland stimuleert. Alle Aura Que artikelen worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen, wat kan resulteren in kleine verschillen en variaties. Het unieke verhaal achter de producten vergroot echter de charme van de designs van Aura Que.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer