In minder dan 5 jaar tijd heeft WakaWaka ruim één miljoen mensen in de wereld toegang kunnen geven tot veilig licht. Met de eerdere negen crowdfundingcampagnes zijn er meer dan 700.000 WakaWaka solarproducten gedistribueerd in meer dan 40 landen.

300 miljoen extra uur

Op plekken waar men voorheen afhankelijk was van giftige, gevaarlijke kerosine lampen, of in sommige situaties volledig verstoken van licht, hebben ruim één miljoen mensen nu ‘s avonds uren extra licht om te kunnen koken, nog wat werk te doen en kunnen kinderen veilig hun huiswerk afmaken. Per jaar levert dit inmiddels 300 miljoen extra uur op voor werk en studie. 

WakaWaka wil de komende jaren nog verder groeien door de distributie in Europa, Oost Afrika en de Verenigde Staten te versterken. Met de opbrengsten van deze crowdfundingcampagne kunnen we onze producten verder ontwikkelen. En zo hopen Camille van Gestel, en Maurits Groen, co-CEO en co-founders van WakaWaka samen met de trouwe WakaWaka crowd, de ‘Agents of Light’, nóg meer mensen die het nodig hebben van licht te voorzien.

Aandeelhouder worden

Investeren in tiende campagne van WakaWaka kan op Oneplanetcrowd. Tot en met Sinterklaasavond, 5 december,  kan de crowd een converteerbare lening verstrekken en mede-eigenaar worden van deze snel groeiende onderneming.

 

oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer