Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

In het kader van de samenwerking met MTV is de widget gekoppeld aan de televisieserie ‘Because I am a Girl’ die MTV momenteel uitzendt. In deze 6-delige serie volgt de kijker de ervaringen van zangeressen Elize, Giovanca en Dennis en drie meiden die zijn afgereisd naar Colombia, Sierra Leone en de Filipijnen om een meisje daar te helpen met het verwezenlijken van haar toekomstdroom.

 

Via de widget kunnen consumenten met een donatie bijdragen aan een of alle meisjesprojecten uit de MTV-serie. Maar de widget geeft ook toegang tot bijzondere foto’s, weblogs en nooit eerder vertoonde filmfragmenten uit de serie. Bovendien is het mogelijk vragen te stellen aan de meiden die hebben meegedaan.

 

Consumenten kunnen de widget kopiëren via http://becauseiamagirl.hyves.nl of www.mtv.nl/girl en plaatsen op hun favoriete persoonlijke platforms zoals Hyves en Facebook, en op persoonlijke startpagina’s als iGoogle, Vista of Windows Live. Met deze mogelijkheid creëert Plan Nederland een groter bereik en stimuleert de betrokkenheid van donateurs en potentiële donateurs.

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Ja, ik word vriend (€6 per maand)
Plan-Nederland

Plan International Nederland

Profielpagina