Partnerbericht

Deze zomer naar een vrijwilligersproject in Spanje

Taalcursus of liever duurzaam klussen?

Altijd al naar Spanje gewild? Liever actief aan de slag met mensen van over de hele wereld dan relaxen op het strand? Dan is één van deze projecten misschien wel wat voor je! We hebben nu meerdere projecten in Spanje, waarbij uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd worden. Wees er snel bij, want we hebben een reservering op deze projecten tot 1 juni!

Wat dacht je van taalcursussen geven in Melinde?
Samen met acht andere internationale vrijwilligers help je met het opzetten van taalactiviteiten voor jongeren en volwassenen in het Spaanse stadje Melide. Daarnaast help je met het organiseren van sociale activiteiten voor de lokale bevolking. Het doel van dit project is de inwoners van de streek te stimuleren andere talen te spreken.
Wees er snel bij: aanmelden kan nog tot a.s. vrijdag! Lees het volledige artikel of meld je direct aan op onze site.

Liever duurzaam klussen met een groep internationale vrijwilligers?
Bij dit project in Monleras help je mee met het aanleggen van een groen dak, de bouw van een traditionele oven en een douche op zonne-energie. Alles wordt gedaan met traditionele bouwmethoden en een zo laag mogelijke belasting van de omgeving staat centraal. Dit project vindt plaats in Monleras, in de buurt van Salamanca. In je vrije tijd is er genoeg ruimte om de omgeving te verkennen, en zelfs naar Portugal te gaan.
Echt wat voor jou? Schrijf je voor 1 juni in via onze site!