Partnerbericht

DARE2GO TO GHANA ZOMER 2013 VOOR JONGEREN MET VERSCHILLENDE CULTURELE ACHTERGRONDEN

 

[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”18950″,”attributes”:{“height”:256,”width”:256,”style”:”color: rgb(34, 34, 34); font-family: Arial,Verdana,sans-serif; font-size: 12px;”,”class”:”media-image media-element file-media-large”}}]]

Akwaaba = Welkom in het Afrikaans

DARE2GO 2GETHER met deze inspirerende groepsreis naar Ghana. In de zomer 2013 organiseert DARE2GO samen met Vice Versa uit Amsterdam Z.O. een drieweekse groepsreis naar Ghana voor jongeren met verschillende culturele achtergronden. Tijdens deze groepsreis werk en leef je mee bij projecten die zich inzetten voor de millenniumdoelen en de mensenrechten. Deze projecten variëren. Denk aan een kindertehuis of een ziekenhuis.

 

Voor deze reis is DARE2GO op zoek naar jongeren tussen de 18 en 25 jaar met verschillende culturele achtergronden.

Om de groep goed voor te bereiden op de reis, organiseert DARE2GO verschillende trainingen voorafgaand aan de reis.

Na afloop van de groepsreis traint DARE2GO je om als change-agent aan de slag te gaan.


DARE2INSPIRE
Je omgeving na terugkomst informeren, inspireren en motiveren om zich ook in te zetten op het gebied van internationale samenwerking wordt door DARE2GO gestimuleerd. Om die reden betaal je slechts een deel van je reissom.

 

WHERE2GO

Wil je meer informatie? Kom naar de informatiebijeenkomst op vrijdag 12 april of op vrijdag 19 april van 18.30 t/m 20.30 uur bij kantoor Akwaaba, Bijlmerdreef 250 A-B.

Meld je aan bij Floor van Straaten: floor.vanstraaten@dare2go.nl of 073-6130715.

 

Ben je wel geïnteresseerd, maar kun je deze twee avonden niet: neem dan toch contact op met Floor om een afspraak te maken.