Advertentie

Flag-Banner_B

Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld


De cursus duurt één dag. In de ochtend ligt de nadruk op het herkennen van munitie en ontstekingsmechanismen, bijvoorbeeld mijnen met een struikeldraadontsteking. Ook leert u de uitwerking van munitie op materieel en personeel. In de middag ligt de nadruk op praktische vaardigheden zodat u zelfstandig risico's kunt inschatten en gevaren kunt vermijden. U ontwikkelt een reële visie op de gevaren van munitie.

De cursus wordt gegeven door een ervaren instructeur op het gebied van mijnenbewustwording. De instructeur heeft ervaring opgedaan in onder andere de Balkan, Eritrea, Angola, Libanon en Afghanistan. De cursus vindt plaats op een oefenlocatie die speciaal voor deze training is ingericht.

De cursusdatum is donderdag 12 mei 2005. De prijs is € 299,- per persoon voor de hele dag, dit is inclusief lesmateriaal, lunch en BTW. Het maximaal aantal deelnemers is 12 personen. Voor meer info: bel of e-mail Ebe Brons, e.brons@centreforsafety.nl of 030-6018052 / 06-45396942.


www.centreforsafety.nl

csdlogorgb-590x590_vierkant_oa_voor_oneworld_17

Centre for Safety and Development (CSD)

Het CSD wil door middel van (security) trainingen, advies en expertise een veilige werkomgeving realiseren voor uitgezonden personeel. Het …
Profielpagina

Advertentie

Rectangle-Banner_B

Advertentie

WeDo2030