In de vier jaar tijd dat Stichting EerlijkWinkelen bestaat hebben we in circa 40 steden een EerlijkWinkelen route uitgebracht. Een laagdrempelig en aantrekkelijk kaartje met daarop een divers aanbod van de leukste en hipste winkels en horeca die fair trade, biologische en/of tweedehands prodcuten verkopen.

Op verzoek van winkeliers, consumenten en de vrijwilligers die de winkels bijhouden gaat er dit jaar een EerlijkWinkelen app komen. Een app maakt het mogelijk om altijd een actueel overzicht van eerlijke winkels in jouw stad bij de hand te hebben, het geeft de mogelijkheid om onze doelgroep te vergroten en op termijn willen we ook bijvoorbeeld filmpjes gaan toevoegen met achtergrond informatie over de producten.

Dankzij een aantal gulle financiers, zoals Switch, Fonds1818, Odin en wat reserve van onszelf hebben we ca. 80% van het benodigde budget bij elkaar. Voor de laatste 20% roepen we de hulp van de crowd in. Wil jij ook dat onze app er komt? Doe dan mee via https://onepercentclub.com/nl/#!/projects/vind-hippe-duurzame-producten-met-de-eerlijkwinkelen-app

eerlijkwinkelen

EerlijkWinkelen

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer