Het thema van deze Lecture is resultaatcommunicatie en zal geleid worden door Lilianne Ploumen, directeur internationale programma's bij Cordaid. Cordaid was na de Tsunami de grootste ontvanger van geld uit de Samenwerkende Hulporganisaties en Ploumen was nauw betrokken bij de rapportages en communicatie over de besteding van deze gelden. Tijdens de Lecture zal zij stilstaan bij de vraag wat het belang van het delen van resultaten voor draagvlak is en hoe de resultaten het beste gecommuniceerd kunnen worden naar verschillende doelgroepen. Uiteraard zal zij ook ingaan op de dilemma's die hierbij meespelen zoals het moeilijk kunnen aantonen van resultaten van hulp.

 

Dit is de laatste van in totaal zeven openbare Lectures in het kader van de Context MasterClass Draagvlakversterking 2006-2007; een trainingstraject voor senior medewerkers van organisaties die zich bezighouden met internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Sterenborg op telefoonnummer 030-2737500 of kijken op de website: www.contextmasterclass.org

 

Aanmelding Lecture

Wilt u deze Lecture bijwonen? Meldt u zich dan aan door een email te sturen naar Context via info@developmenttraining.org. De Lecture is vrij toegankelijk.

Ontvangst met koffie en thee vanaf 9.00 uur; aanvangstijd Lecture 9.30 uur.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer