Partnerbericht

Communicatie workshops Particulier Initiatief Reframing the Message

In mei en juni verzorgt Wilde Ganzen een aantal communicatieworkshops voor het Particuliere Initiatief. Dit gebeurt in het kader van het programma Reframing the Message dat zich focused op beeldvorming in ontwikkelingssamenwerking. Er zijn momenteel nog een aantal plekken beschikbaar voor de workshops Verhalen vertellen en Communicatiestrategie deel 1.

Training Verhalen Vertellen
Je werkt samen met een organisatie in een ontwikkelingsland. Je bereikt zoveel mogelijk mensen in Nederland om aandacht te vragen voor het project. Maar welk verhaal spreekt de mensen hier het meeste aan? Hoe geef je mensen hier meer inzicht in de complexe levens van de mensen daar? Met welke verhalen haal je de meeste fondsen binnen? In deze praktische training krijg je niet alleen antwoorden op deze vragen, maar ga je ook aan de slag met jouw ervaringen, zodat je een goed verhaal te vertellen hebt.

Data en locaties:

Woensdag 22 mei Eindhoven, van 10 tot 17 uur
Zaterdag 15 juni Amsterdam, van 10 tot 17 uur

Training Communicatie Strategie Deel 1
Je hebt veel informatie die je in Nederland wilt delen met je achterban en de mensen in het ontwikkelingsland met wie je samenwerkt. Maar hoe pak je dat aan? Gebruik je een website, een nieuwsbrief, een artikel in de krant of een folder? Welke communicatiemiddelen kies je, wat past bij jouw achterban? Welke verhalen vertel je en welke beelden passen daar bij?

In deze praktische training leer je een communicatie strategie te ontwikkelen en eerste stappen daarin te ondernemen. Later dit jaar geeft Wilde Ganzen ook trainingen Communicatie Strategie voor gevorderden, waarin de bestaande communicatie strategie versterkt zal worden.

Data en locaties:

Zaterdag 8 juni Rotterdam, van 10 tot 17 uur
Woensdag 19 juni Utrecht, van 10 tot 17 uur

Kosten
De trainingen kosten €35,- per training. Als u lid bent van Partin dan krijgt u 20% korting

Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier. Lees meer over het programma kan hier.

Heeft u nog vragen over de trainingen dan kunt u contact opnemen met Eva van Amstel, eva@wildeganzen.nl, telefoonnummer: 035-6251030