Partnerbericht

Challenge Day 2010

Beweeg 15 minuten mee op Challenge Day. Iedereen die gedurende die dag tenminste 15 minuten lang in beweging is telt mee om de score te verhogen. Doel is om te winnen van Mutare. Maar dat is niet het belangrijkste. Belangrijker is de lol van het samen sporten op de dag zelf, in Haarlem, Lochem èn in Mutare.

Wie doet er mee?

Iedereen kan meedoen; als school, als sportclubs of als organisatie, maar ook als individu!

Wie hebben zich opgegeven ?

Tot nog toe hebben zich in Haarlem een groot aantal scholen, speeltuinen en sportverenigingen opgegeven. Ook in Mutare draaien de voorbereidingen op volle toeren. Lochem doet de wedstrijd een weekje later. Om de activiteiten in Haarlem nog beter te doen komen 40 leerlingen van sportopleiding CIOS Haarlem helpen bij het uitvoeren van de activiteiten.

 

De wedstrijd werd op 28 april aangekondigd met een zgn. flashmob op de Botermarkt. We wachten met spanning de resultaten af.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen op 023-5324008. Kijk op onze website www.challengeday.nl of e-mail naar sportmee@challengeday.nl . Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt met medewerking van het CIOS en de gemeente Haarlem en een bijdrage van de NCDO.

 

Met sportieve groet,

Dik Bol, Esther de Moor en Nikki Rodenburg