Camptoo is het peer-to-peer platform dat huurders en verhuurders van campers en caravans samenbrengt. Camptoo maakt een vakantie op wielen voor iedereen toegankelijk. Steeds meer mensen geloven in een lifestyle waarbij we onze eigendommen met elkaar delen. Niet alleen om de portemonnee en het milieu te sparen, maar ook om het gevoel van sociale verbondenheid te ervaren. Camptoo speelt in op deze behoefte en biedt een deeleconomieplatform. Consumenten huren er een camper of caravan van medekampeerders, die zelf vaak slechts enkele weken per jaar gebruik maken van hun voertuig.  Camptoo maakt zo een vakantie goedkoper, groener, gemakkelijker én avontuurlijker.

Succes verzekerd

Met Camptoo zijn zowel huurders als verhuurders goed verzekerd. Om de betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, checkt Camptoo de identiteit van huurders en worden verhuurderspas uitbetaald zodra de camper of caravan is opgehaald. Ook hanteert Camptoo een strenge selectieprocedure voor aanbieders van campers en caravans. Persoonlijk contact met en tussen huurders en verhuurders onderling is belangrijk bij Camptoo. Dit maakt de gehele beleving socialer en unieker. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren”, zegt Martijn Peeters, mede-oprichter van Camptoo,

Rooskleurige toekomst

Camptoo heeft ook een eigen roadtrip. Met de ambitie dat in 2020 2% van alle campers en caravans worden gedeeld is het platform aardig op weg. In Nederland zijn meer dan 15.000 nachten geboekt, met een boekingswaarde van meer dan € 1 miljoen. De boekingswaarde is nu al tien keer meer als over heel 2015.

Crowdfunding

Om het succes te delen en iedereen de kans te geven om mede-eigenaar te worden, is Camptoo gestart met een crowdfunding campagne op Oneplanetcrowd. Deze is inmiddels in volle gang en het gaat ontzettend goed. Zo was binnen 5 dagen al het doelbedrag van €  200.000 behaald. Deze investeringen worden gebruikt om de uitbreiding naar Belgie en Spanje te realiseren.  Om ook de Camptoo service te bieden in Zweden en Australie is in totaal € 500.000 nodig. 

Op 31 oktober 2016 loopt de crowdfundingcampagne van Camptoo af. Tot die tijd heeft iedereen nog de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van deze snelgroeiende start-up. Kijk voor de campagne op de projectpagina van Camptoo.

oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer