Financiële bijdrage

In de brief doet de CNV-voorzitter een appèl een financiële bijdrage te geven voor dit soort – en soortgelijk – vakbondswerk. 'Zo zetten wij ons samen in voor sterke, democratische en onafhankelijke vakbonden, waar ook ter wereld'.

Solidariteitskaart

Tegelijkertijd vraagt Westerbeek een meegezonden solidariteitskaart te ondertekenen en – gratis – terug te sturen. Op de kaart staat een tekening, die de solidariteit tussen het CNV en de C.CADWU uitbeeldt.  'Steek Sok Vy een hart onder de riem', roept de CNV-voorzitter op. CNV Internationaal zorgt ervoor, dat alle ingezonden kaarten direct bij Sok Vy terecht komen.

Meedoen?

Wilt U ook een donatie geven voor moedig vakbondswerk, zoals dat van Sok Vy? Heel fijn! U kunt uw bijdrage storten op giro 1255300 van CNV Internationaal te Utrecht, onder vermelding van: 'Voor moedige vakbondsmensen'.

Wilt u een solidariteitskaart sturen? Stuur ons een mail met vermelding 'Solidariteitskaart Sok Vy' en uw naam en adres. Betty Huaytalla zendt u met plezier een kaart toe! Ons e-mail-adres: b.huaytalla@cnv.nl

Nadere informatie: http://www.cnvinternationaal.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer