Financiële bijdrage

In de brief doet de CNV-voorzitter een appèl een financiële bijdrage te geven voor dit soort – en soortgelijk – vakbondswerk. 'Zo zetten wij ons samen in voor sterke, democratische en onafhankelijke vakbonden, waar ook ter wereld'.

Solidariteitskaart

Tegelijkertijd vraagt Westerbeek een meegezonden solidariteitskaart te ondertekenen en – gratis – terug te sturen. Op de kaart staat een tekening, die de solidariteit tussen het CNV en de C.CADWU uitbeeldt.  'Steek Sok Vy een hart onder de riem', roept de CNV-voorzitter op. CNV Internationaal zorgt ervoor, dat alle ingezonden kaarten direct bij Sok Vy terecht komen.

Meedoen?

Wilt U ook een donatie geven voor moedig vakbondswerk, zoals dat van Sok Vy? Heel fijn! U kunt uw bijdrage storten op giro 1255300 van CNV Internationaal te Utrecht, onder vermelding van: 'Voor moedige vakbondsmensen'.

Wilt u een solidariteitskaart sturen? Stuur ons een mail met vermelding 'Solidariteitskaart Sok Vy' en uw naam en adres. Betty Huaytalla zendt u met plezier een kaart toe! Ons e-mail-adres: b.huaytalla@cnv.nl

Nadere informatie: http://www.cnvinternationaal.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer