Laat je inspireren en werk op 10 december mee aan het sluiten van een innovatieve deal om vernieuwing van internationale samenwerking vorm te geven. In interactieve ‘Solution Centres’ worden knelpunten gepresenteerd door gevestigde professionals uit NGO’s, bedrijfsleven, overheid en kennisinstituten. Gezamenlijk gaan we deze knelpunten het hoofd bieden en deals sluiten om de oplossingen in 2012 te implementeren in de Nederlandse samenleving.

Welke deal sluit jij bijvoorbeeld met René Grotenhuis, Tom van der Lee, Nico Roozen, Wassila Hachchi, Ruerd Ruben, Frans van den Boom, Alexander Kohnstamm, Sjoera Dikkers, Arjan Al Fassed, Jan Bouke Wijbrandi of Marieke de Wal?

Tijdens dit event wordt ook de Jong OS InnovationAward uitgereikt aan de actiegroep die het afgelopen jaar het beste en meest innovatieve idee voor verbetering van internationale samenwerking heeft neergezet.

Meld je direct aan via www.acall2action.nl

www.acall2action.nl
www.jongos.nl
Twitter: #ac2a, @acall2action

1procent

1%CLUB

1%CLUB is  het crowdfunding platform dat mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer