Partnerbericht

Nieuwe e-learning over impact denken en doen!

Avance Impact helpt organisaties met een sociale missie om impactgericht werken een normaal (en essentieel) onderdeel van de bedrijfsstrategie én processen te maken. Daarom hebben we een e-learning ontwikkeld op onze nieuwe Impactcampus: Meer impact in 6 weken! We starten op 1 juni! Ben je erbij?

Waarom deze e-learning?
Positief bijdragen aan de maatschappij; positieve impact maken, het is een nobel doel. De ene organisatie richt zich op het verbeteren van de leefomstandigheden van vluchtelingen, de andere op meer betrokkenheid in de buurt, een duurzamere wereld of het verminderen van eenzaamheid onder jongeren. Maar kunnen deze organisaties bewijzen dat het waar is wat ze beloven? Laten ze zien wat zij concreet bijdragen?

Dat kan door je impact te onderzoeken en jezelf kritische vragen te stellen over je activiteiten. Je impactstrategie bepalen, je impact meten en sturen op impact is niet altijd eenvoudig, het is een genuanceerd proces. En terwijl iedereen ‘wat wil met impact’ is dit proces (vaak nog) niet verankerd in elke organisatie. Wil je werkelijk een bijdrage leveren aan de maatschappij, dan moet sturen op impact net zo normaal zijn als bijvoorbeeld sturen op financiën. Volgens ons zouden er dus veel meer van deze ‘impactdenkers’ moeten zijn.

Over de e-learning: meer impact denken en doen
Met onze nieuwe e-learning willen we zo veel mogelijk nieuwe impactdenkers online opleiden. De opleiding is geheel online, geschikt voor iedereen die werkt bij een gemeente, een goed doel of een organisatie met een sociale missie. Het is niet ingewikkeld, langdurig en zwaar, maar onderbouwd, praktisch en concreet. Het is gemakkelijk te volgen in je eigen tijd. In 6 modules (elke week 1) leer je de basis van impactgericht denken en doen.

Het resultaat na de opleiding:

  • Je weet precies wat impact is en hoe jij met je organisatie of project de meeste impact kan maken
  • Je bepaalt je eigen impact ambitie en concrete doelen
  • Je bent in staat de juiste vragen te stellen en met een kritische blik te kijken naar je eigen rol, project en organisatie
  • Je erkent het belang van impact meten en hebt daarvoor de eerste tools in handen
  • Sturen op impact is van iets groots en ingewikkelds, praktisch en overzichtelijk geworden: je hebt overzicht en zet de eerste stappen
  • Jij maakt verschil!

Meer weten?

Ga naar https://impactcampus.nl/online-training-impact-denken/ voor alle informatie. Geef je op voor 1 juni voor korting en mooie extra’s!

Gratis training op Impactcampus.nl

Om kennis te maken met Avance en met Impact denken hebben we bovendien een gratis training van één week ontwikkeld: Meer impact maken met minder geld. Een leuke en effectieve manier om te starten. Aan de hand van drie concrete casussen uit de markt (Join4joy, Ommetje van de Hersenstichting & Warchild) laten we zien hoe je eenvoudig meer impact maakt, ook met beperkte budgetten. Ook hier kun je je nog voor opgeven.