Partnerbericht

Bijzondere management-trainingen in Afrika

Wil jij als leidinggevende jezelf blijven ontwikkelen?
Ben je klaar voor een inspirerende ervaring binnen je eigen vak waarmee je persoonlijk kunt groeien?
Dat kan tijdens een ‘Together-4-Better Expedition’.

Een Together-4-Better Expedition is een “capacity building and leadership development programma” voor Nederlandse en Afrikaanse professionals. Tijdens de expeditie wordt samen gewerkt aan kennisuitwisseling met persoonlijke ontwikkeling als doel.

Together4better thema-expeditie
Tijdens een thema-expeditie deelt een groep Afrikaanse professionals hun kennis en ervaring met Nederlanders rond een bepaald thema. Gedurende de expeditie werk je samen aan een kort project en volg je workshops. Je maakt persoonlijk kennis met Afrikaanse ondernemers en ondertussen werk je aan jouw leerdoelen.
De expedities geven je een unieke gelegenheid om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling (talenten en competenties), of professionele ontwikkeling (loopbaan en verandermanagement).

Lijkt het je leuk om zo’n ervaring op te doen of wil je meer weten, kijk dan op onze website voor meer informatie of bel gewoon!

Een bijzondere inspirerende ervaring
Op dit moment bieden wij twee thema-expedities aan. Bij voldoende deelname vinden plaats in februari en oktober 2012. Op 25 januari 2012 en 22 februari organiseren wij een een inspiratie & informatiebijeenkomst hierover in Zaltbommel

1. Ubuntu & leadership expeditie
Ubuntu is een eeuwenoude Afrikaanse filosofie die uitgaat van: ‘Ik ben, omdat wij zijn…’. Gedurende deze expeditie leer je de werking en kracht van Ubuntu management. Je ontmoet inspirerende managers die deze filosofie in de praktijk brengen. We laten je het zien, voelen en ervaren. Met deze verrijkende ervaring krijgt ook jouw organisatie een energieboost.  Lees meer op onze website waarom jij mee zou moeten gaan!

2. Women professionals & entrepreneurship expeditie
Hoe voelt het om zeggenschap te hebben over jouw eigen carrière?
Heb je ambities en wil je die waarmaken?
Ben je nieuwsgierig naar de manier waarop Ethiopische vrouwelijke onderneemsters creatieve oplossingen hebben ontwikkeld?
Ga met ons mee op expeditie en ontmoet deze moedige Ethiopische vrouwen!
Werk samen met hun aan een professionele case en raak geïnspireerd.
Lees meer op onze website.

Over GreenDreamCompany
GreenDreamCompany werkt met passie en enthousiasme aan gebiedsontwikkeling in Europa en Afrika door verbinding van economische, culturele en ecologische elementen. Wij doen dit door het ontwikkelen van duurzame toeristische projecten op ecologische en historische  kruispunten.  In onze visie  kan duurzame gebiedsontwikkling alleen maar plaatsvinden als alle schakels in de waardeketen er baat bij hebben.
http://www.greendreamcompany.com

Foto: (cc)