Ruim 2000 ondernemers uit 144 landen namen deel aan deze bedrijfsplancompetitie voor winst en armoedebestijding in ontwikkelingslanden. Na de voorrondes bleven 38 topplannen van ambitieuze ondernemers over, waaronder 5 van Nederlandse deelnemers. Zij gaan de strijd met elkaar aan in een spetterende finale op 4 december. Winnaars kunnen een startkapitaal van maximaal 20.000 euro winnen, waarmee ze hun droom- het opzetten of uitbouwen van een onderneming in een ontwikkelingsland- kunnen verwezenlijken

U bent van harte uitgenodigd om vanaf 12.00 uur getuige te zijn van deze finale op 4 december in de Angel studio's, Minervahavenweg 6 te Amsterdam.

 

Aansluitend aan de prijsuitreiking zal een internationale Marketplace georganiseerd worden. Doel van de marktplaats is om ondernemers in staat te stellen investeerders te vinden voor de verwezenlijking van hun business plan. Er zijn professionele matchmakers aanwezig om de ondernemers te ondersteunen in het vinden van de juiste partners. In een eigen versie van het TV-programma 'Drangon's Den' zullen de ondernemers door middel van Elevator Pitches hun plan presenteren aan een panel van investeerders. Deelnemers aan dit panel zijn onder andere  Dhr. Ronald Plompen (bekend van het programm 'Elevator Pitch' op BNR Nieuwsradio en Dhr. Sander Smits (SOVEC Investment Fund).

Kijk voor meer informatie en registratie op www.bidnetwork.org/marketplace2007

www.bidnetwork.org/marketplace2007

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer