Deze dag kent een middag- en een avondprogramma. In de middag vindt een reeks van activiteiten plaats, waaronder workshops, presentaties, een film- en poezie-programma, een tentoonstelling en een centraal debat. De voertaal deze dag is Engels.

In de avond vindt de Europese premiere plaats van de locatietheatervoorstelling Black Moon, een unieke coproductie van de Nederlandse theatergroep The Lunatics en de Indonesische theatergroep en Hivos-partner Payung Hitam.

Hivos ziet dit evenement als een interessante, internationale getinte ontmoetingsplaats voor beleidsmakers, professionals en instellingen uit zowel de culturele sector als uit het werkveld van de internationale samenwerking. Kijk voor meer informatie op www.hivos.nl/culturefund

 

 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
Hivos_logo1

Hivos

Wij zijn Hivos, een internationale organisatie die zoekt naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige wereldproblemen. Met slimme projecten …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer