Partnerbericht

Bestel een prachtig boek over Afrikaanse onderneemsters!

SheInspiresHer heeft ter ere van het Women Advancing Africa Forum, dat afgelopen augustus plaatsvond, het prachtige boek ‘Women Creating Wealth’ uitgebracht. Het eerste exemplaar is daar overhandigd aan Graca Machel, de beroemde mensenrechtenactiviste en de weduwe van Nelson Mandela en Samora Machel (ex president Mozambique).

De Nederlandse organisatie Briljante Onderneemster heeft geholpen met het financieel mogelijk maken en verzamelen van deze verhalen en is heel trots dat maar liefst zeven van de 50 verhalen gaan over vrouwen, uit Oeganda, Zimbabwe en Congo, die door Briljante Onderneemster getraind zijn!

Wij hebben in ruil ook een aantal boeken in Nederland ontvangen en die kan je dus bij ons bestellen! Voor slechts EUR 29 heb je dit mooie en relevante boek in huis (inclusief verzendkosten in Nederland). Als je het komt halen betaal je uiteraard geen verzendkosten en als je er meerdere bestelt krijg je korting. Voor verzending naar het buitenland zijn de verzendkosten uiteraard anders. Stuur een mail naar info@briljanteonderneemster.nl met je bestelling of voor vragen.