Benefietconcert Haarlem-Mutare

Vrijdagavond 27 april organiseert de Stedenband Haarlem-Mutare in samenwerking met Hakim  Traida een benefietavond in de stationsrestauratie 3e klas op spoor 3 van het Station Haarlem. De opbrengst van deze feestavond komt ten goede aan de mensen die zich in Mutare inzetten voor hun medemens.

 

Vanaf 20.00 uur bent u welkom. Hakim vertelt een spannend verhaal over zijn er ervaringen in Mutare waar hij een aantal jaren geleden was. Onder leiding van Allen Mapingure, de oprichter van het Mutarese kindertheater ichyppa treed er een vijf mans gelegenheidsband op met swingende Zimbabwaanse muziek. Allen heeft in Mutare gespeeld met de ZIMFELLAS en is daarnaast dichter.  Een DJ zal de avond afsluiten zodat u tot in de late uurtjes verder kunt dansen.

Voor een bedrag van €. 10,-  wordt u van 20.00 tot 00.30 verwent met een feestelijk programma, een prachtig verhaal van Hakim,  Zimbabwaanse muziek en informatie over onze projecten.

 

Fondswervingscampagne 100 faces

Tussen Haarlem en Mutare bestaat volgend jaar al 20 jaar een succesvolle samenwerking op het gebied van thuiszorg, sport, cultuur, huisvesting en hiv/aidsvoorlichting. Projecten die steeds meer afhankelijk worden van geld van particulieren. Projecten die worden uitgevoerd door honderd vrijwilligers in Mutare. Om deze activiteiten voort te kunnen zetten is de campagne ‘100 FACES’ gestart waarin de gezichten van de mensen in Mutare achter onze projecten worden getoond. Want: als er niets gebeurt, staan de  peer educators (voorlichting voor en door jongeren over hiv/aids), caregivers (thuiszorg in de townships) en sportmedewerkers in Mutare binnenkort op straat. Daarom laten wij nu middels deze campagne aan Haarlem en omgeving zien wie deze mensen zijn, wat zij doen en wat het enorme belang en de hoopgevende resultaten van hun activiteiten in Mutare zijn. De stedenband zoekt geld om dit werk mogelijk te laten blijven.

 

Stichting Stedenband Haarlem-Mutare

info@haarlem-mutare.nl                          

Postbus 5508, 2000 GM  Haarlem            

Telefoon: 023-5324008

www.haarlem-mutare.nl

www.100faces.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer