Vrijdag 8 maart vindt er een voorlichting plaats bij Haarlem-Mutare Stedenband, gevestigd op de Lange Herenvest 122 te Haarlem.
Deze organisatie maakt het voor studenten uit Haarlem mogelijk om stage te lopen in Zimbabwe. Daar worden wij als CIOS-studenten opgevangen, begeleid en aangestuurd door Gift Sayanaga en Joseph Nyakurombaj. Zij zijn de hoofdorganisatoren van Mutare-Haarlem Sportleaders.

Dit jaar gaan wij, – Jennifer Schipper, Elise Wagter en Emma van Kesteren – van 4 april tot 17 mei stage lopen vanuit het vak Internationale Sportontwikkeling. Dit vak volgen wij op onze school, CIOS Haarlem, waar wij opgeleid worden als sport- en bewegen coördinator.
In Zimbabwe zullen wij een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de stad Mutare. Hier gaan wij sportles geven op verschillende sportacademies, community sports geven in Townships en bieden wij sportactiviteiten aan, aan de straatkinderen.

Door middel van deze brief willen wij u uitnodigen voor een presentatie die wij gaan geven. Hierin zullen wij vertellen wat de stedenband doet, wie wij zijn, waarom wij naar Zimbabwe gaan en wat wij daar gaan doen. Ook zullen twee CIOS-studenten die vorig jaar stage hebben gelopen in Mutare een presentatie geven waarin ze vertellen over hun ervaringen in het ontwikkelingsland en praktische zaken die van belang zijn.
Bij deze avond is de stedenband-coördinator en tevens onze stagebegeleider Dik Bol ook aanwezig zodat alle ouders, vrienden, CIOS-docenten en ontvangers van de nieuwsbrief hem kunnen ontmoeten en vragen kunnen stellen.

Deze avond zal starten om 19:00 op de Lange Herenvest 122 te Haarlem, beter bekend als gebouw ‘De Pletterij’. Wij starten met het gezamenlijk eten dat door ons verzorgd wordt. Vervolgens komen er 2 presentaties en heeft u alle tijd om vragen te stellen.

Wij vragen aan u een donatie van €15 per persoon. Maar meer mag altijd. Dit bedrag wordt besteed aan sportprojecten en sportmateriaal in Mutare. Wij kunnen u verzekeren dat uw donatie goed terecht komt.

Wij vragen om u aan te melden vóór 1 maart. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar elisewagter@hotmail.com met uw naam en hoeveel personen u meeneemt.
Voor vragen kunt u ook naar bovenstaand e-mailadres mailen of bellen naar Elise: 06-31250382.

Wij hebben er zin in en hopen dat u komt!

Met sportieve groet,
Jennifer Schipper
Elise Wagter
Emma van Kesteren
 

Wanneer:            vrijdag 08-03-2013
Hoe laat:              19:00
Waar:                   Lange Herenvest 122
                              2011 BX Haarlem
Donatie:              €15,- per persoon (gelieve in een envelop met uw naam erop meenemen)

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer