Steeds meer mensen willen een actieve bijdrage leveren aan de duurzaamheid van de samenleving. Zij doen dat allemaal op hun eigen manier, groot, klein, nationaal of internationaal. Gericht op mensen, de natuur, of op dieren. De ASN Bank steunt de initiatieven van deze mensen omdat ze, net als de ASN Bank zelf, denken in oplossingen voor problemen die ons allen aangaan.

De wedstrijd loopt van 5 juni tot en met 15 oktober op het platform van de ASN Bank ‘Voor de Wereld van Morgen’. Het platform biedt mensen met een eigen project de mogelijkheid om in contact te komen met andere initiatiefnemers, mensen die willen helpen of hun expertise willen delen. Gedurende de looptijd van de Wereldprijs is er een expertpanel actief waaraan inzenders een specifieke vraag kunnen stellen over hun project. Stichting GreenWish organiseert twee avondbijeenkomsten over thema’s die voor veel inzenders interessant zijn.

De initiatieven met de meeste stemmen komen in een top 15. De professionele jury selecteert uit deze inzendingen de vijf initiatieven met de meeste potentie. De vijf initiatiefnemers pitchen vervolgens hun idee bij de jury. De winnaar wordt op 18 november tijdens een feestelijk evenement bekend gemaakt.

De ASN Bank
De ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economische handelen door leiden. Economische groei mag volgens de ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. In Nederland is de ASN Bank sinds 1960 voorloper op het gebied van duurzaam bankieren. De bank is actief op het gebied van beleggen, sparen, betalingsverkeer en duurzame financieringen.
De ASN Bank heeft bijna 500.000 klanten en een totaal beheerd vermogen van ruim 7,5 miljard euro. De ASN Bank maakt deel uit van SNS REAAL. Meer informatie: www.asnbank.nl.

http://www.voordewereldvanmorgen.nl/site/page/asn_bank_wereldprijs_2010

asnbank1

ASN Bank

ASN Bank is de klimaatbank van Nederland die bankiert met respect voor mens, dier en natuur. Daarnaast dragen we ook op andere manieren bij …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer