Partnerbericht

ASN Bank vraagt aandacht voor klimaatverandering

Aandacht voor het klimaat en kans op mooie prijzen.
Iedereen die de klimaatkaart doorstuurt en zo duurzaam bankieren onder de aandacht brengt maakt kans op de prijzen. De ontvanger van de digitale kaart wordt geattendeerd op de speciale ASN Bank klimaatactie, iedereen die via www.klimaatsparen.nl een rekening ASN Ideaalsparen opent, ontvangt gratis de DVD An Inconvenient Truth van Al Gore en dingt ook mee naar prijzen zoals een cruise voor twee personen naar de Noordkaap. Naast de cruise naar de Noordkaap voor twee personen geeft de ASN Bank ook vrijkaarten voor Dierenpark Emmen en liters 'klimaatneutraal' ijs van Ben & Jerry's weg.

 De ASN Bank.

Geld op een spaarrekening bij de ASN Bank brengt geen uitstoot van CO² met zich mee. ASN bank investeert niet in productie van fossiele energie en investeert met 11% veel in duurzame energie.De ASN bank biedt ook verschillende klimaatvriendelijke producten aan. Een goed voorbeeld is het ASN Milieu- en Waterfonds, waarin 30% naar duurzame energie gaat. ASN heeft een goed klimaatbeleid en toetst de klimaatgevolgen van haar beleggingen. 

Bron: Milieudefensie 

www.asnbank.nl

De ASN bank financiert tal van projecten die CO2-uitstoot verminderen en klimaatverandering tegengaan, zoals: Windturbines Duurzaam bouwen Biomassavergisting