Jaarlijks ontvangt Artsen zonder Grenzen een belangrijke financiële bijdrage van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede-doelenloterij van Nederland. Mede dankzij die bijdrage kan Artsen zonder Grenzen haar projecten uitvoeren en daarbij haar onafhankelijkheid als medisch humanitaire organisatie waarborgen.

 

Voor 8,25 euro per lot per maand speelt u mee en steunt u ons werk én dat van onder meer het Wereld Natuur Fonds, Oxfam Novib, Unicef, War Child en Greenpeace.Voor meer informatie, ga naar www.postcodeloterij.nl

 

De Nationale Postcode Loterij

Artsen zonder Grenzen is één van de goede doelen van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede-doelenloterij van Nederland. De Postcode Loterij werd opgericht in 1989 en steunt goede doelen op het gebied van natuur & milieu, mensenrechten en ontwikkelingssamenwerking. In 2006 steunde de Postcode Loterij 53 goede doelen.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
By7Qicqk_400x400

Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen geeft hulp daar waar hulp het hardst nodig is: in oorlogs- en conflictsituaties, op díe plekken waar mensenlevens …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer