VSO helpt organisaties en bedrijven in Afrika en Azië om een effectief intern hiv en aids-personeelsbeleid op te zetten. Hoe hou je medewerkers gezond? Hoe maak je aids bespreekbaar op de werkvloer? Met een goed aids-beleid zorgen werkgevers dat werknemers (én hun familie) gezonder blijven en dat er een positieve sfeer in de organisatie heerst. Door deze brede aanpak is het aantal bereikte mensen ook veel groter dan bij een individuele aanpak.

 

VSO werkt hiervoor samen met diverse organisaties zoals het Keniaanse Nope. Deze organisatie heeft veel ervaring op het gebied van hiv en aids-personeelsbeleid. Nope ondersteunt organisaties en bedrijven zoals Unilever en Barclays bij het opstellen en invoeren ervan.

 

VSO Nederland nodigde Nope directeur Philip Mbugua uit in het kader van Wereld Aids Dag. In dit filmpje voorziet hij een workshop over aids op de werkvloer van deskundig commentaar vanuit de dagelijkse praktijk. Ook vertelt hij over de samenwerking met VSO in het kader van het Recht op Leven programma.

Bekijk de video: http://www.vso.nl/curry/videos/NOPE_VSO_ned.wmv

Voor meer informatie bezoek onze website www.vso.nl.

 

VSO nieuw

VSO Nederland

VSO werkt aan blijvende verandering door kennis en vaardigheden te delen in de armste gebieden van Afrika en Azië. Zo bouwen we aan …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer