Veel goede doelen hebben te weinig tijd, kennis of middelen om een sponsorevenement te realiseren. 2Charity zorgt ervoor dat zij toch extra fondsen kunnen werven door evenementen te organiseren waar ieder goed doel aan mee kan doen. Naast de organisatie van het evenement, helpt 2Charity goede doelen bij het werven en enthousiasmeren van deelnemers.  Deelname aan 2Charity biedt een maximale opbrengst tegen minimale inspanningen.

De 2Charity Walk is een sponsorwandeltocht door een prachtig natuurgebied met keuze uit verschillende afstanden. Deelnemers halen van tevoren sponsorgeld op voor het goede doel van hun keuze.De afstanden zijn 20km, 10km en 5km. 

De 2Charity Run is een sponsorhardloopwedstrijd met verschillende afstanden en mogelijkheden. Deelnemers halen van tevoren sponsorgeld op voor het goede doel van hun keuze. Doelgroep: iedereen die van hardlopen houdt. De verschillende afstanden bieden uitdagingen voor beginners en wedstrijdrenners. De afstanden zijn: 1,5 km (kids) 5 km, 10 km en 21 km.

Beide events vinden plaats op zaterdag 21 mei en hebben als startpunt Hilversum Creative Campus. Van daaruit gaan de walk en de run door het prachtige natuurgebied rondom Hilversum en Baarn.

Voor meer informatie over het evenement, kunt u terecht op: http://www.2charity.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer