Wat is ‘next’ op het web? Op de   Next Web Conference wordt hier drie dagen over gesproken door de grote namen uit de internetwereld. Op de afsluitende borrel van deze conferentie verzorgt de 1%CLUB morgen tussen 18.00 en 19.00 de 1%SHOW welke online te volgen is via oneprocentlive.com!
 

1%SHOW

Het thema van deze editie van de 1% SHOW is: ‘What’s next?’. Waar de Next Web Conference in het teken staat van de ontwikkelingen van het web, zal in de 1%SHOW ook gesproken worden over de ontwikkeling van het web in ontwikkelingslanden.  Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van internet in landen als Kameroen, Kenia en Indonesië? Voorlopers uit deze landen zullen in de uitzending hun visie hierop geven. Dit zal gebeuren door middel van interviews met mensen van onder meer ActivSpaces (Buea), NaiLab (Nairobi) en StartupLokal (Jakarta).

Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we een speciale co-host in de persoon van Erwin Blom. Erwin is een media & innovatie specialist die naadloos aansluit bij het thema van deze 1% SHOW. We zijn dan ook blij hem te mogen verwelkomen in de show!  Samen met Stefanie Vermeulen  zal Erwin de presentatie van deze 1% SHOW verzorgen.
 

The Next Web Conference

Bron: Flickr

Maar ook jij kan bijdragen aan de inhoud van de 1%SHOW… Geef jouw visie over wat ‘next’ is op het gebied van internet in ontwikkelingslanden! Doe dit morgen vanaf 18.00 via de chat, Facebook of Twitter (#1pcshow)!

1procent

1%CLUB

1%CLUB is  het crowdfunding platform dat mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer