Donderdag 13 en vrijdag 14 september is het weer zover… ons jaarlijkse 1%EVENT! Hét event dat slimme ideeën koppelt aan mensen en kennis uit de gehele wereld.

Na succesvolle edities in 2009, 2010 en 2011 pakken we in 2012 uiteraard weer uit! Dit keer een heuse thuiswedstrijd in het AmLab, waar het 1%CLUB kantoor gevestigd is. Join. Share. Experience!

Het 1%EVENT is dit jaar opgedeeld in twee onderdelen: donderdag en vrijdag(ochtend) zal in het teken staan van de wereldwijde co-creatie terwijl vrijdagmiddag de 1%CLUB community gaat laten zien waartoe zij in staat zijn wanneer zij hun kennis, tijd en netwerk inzetten tijdens 1%FACTORY.

CO-CREATIE
Donderdag 13 september trappen we om 16.00 af met de wereldwijde co-creatie! In 9 verschillende wereldsteden zullen young professionals werken aan uitdagingen en vragen van onze projecteigenaren. Welke landen doen er mee? Komen ze: Nederland, Kenia, Kameroen, Somaliland, Sudan, Indonesië, Palestina, Zuid Afrika en Tunesië.

In voorgaande jaren zijn er geweldige, creatieve en innovatieve resultaten geboekt en we zijn dan ook erg benieuwd welke resultaten de teams dit jaar zullen boeken. Wil je met jouw bedrijf ook meedoen aan de co-creatie? Kijk dan hier voor meer informatie!
 

1%EVENT Co-creation

1%FACTORY
Vrijdag 14 september gaan we in de ochtend verder met de globale co-creatie. In de middag staat vanaf 13.00 1%FACTORY op het programma! We bouwen ons 1%Kantoor om tot een 1%FACTORY om in één middag met 100 leden van de 1%CLUB community 50 concrete 1%Challenges uit ontwikkelingslanden op te lossen. Een 1%Challenge varieert van “bedenk een marketing strategie voor een duurzame schoen in Kenia” tot “ontwerp van een logo voor een internet café in Nepal”. Heb jij zin in een energieke middag waar je je kennis, expertise en netwerk direct in kan zetten en waarin je samen met andere young professionals een directe bijdrage levert aan slimme ideeën wereldwijd?

Deelname is gratis, maar let op er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar en vol = vol. Meld je dus snel aan!

Ben je niet in staat om in levende lijve op het 1%EVENT aanwezig te zijn? Eeuwig zonde! Maar geen zorgen, met onze 1%SHOW zullen we online uitgebreid verslag doen van dit unieke event!

Meer informatie over het 1%EVENT kun je vinden op www.onepercentevent.com!

1%CLUB

1%CLUB is  het crowdfunding platform dat mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer