Door het inzetten van jouw beste 1% kun jij vanaf nu rechtstreeks een concreet project verder helpen. Vanachter je computer, met je bedrijf of ter plaatse bij het project: zoals jij het wilt. Op een manier die bij jou past. Als 1%LID kun je vanaf nu in je profiel dus ook je expertise invullen. De 1%PROJECTEN kunnen zo op zoek gaan naar jouw kennis, maar ook andersom: ga actief op zoek in de verschillende projecten naar een project dat bij jou past en welke jij kunt steunen met slechts 1% van je tijd. Ga naar "wijzig profiel" en klik op ´MIJN KENNIS´ en vul dit aan de 1% expertise die jij graag wilt inzetten.

Deze vernieuwende manier van Ontwikkelingssamenwerking past geheel in de lijn van de ontwikkelingen binnen de sector. Steeds meer mensen willen op een betrokken wijze een eigen bijdrage leveren aan armoedebestrijding. Niet alleen door donateur te zijn maar vooral ook door iets te dóen. Iets waar je goed in bent. waar je een ander mee kunt helpen. Oftewel: 1%DOEN!

http://www.1procentclub.nl/doen

1procent

1%CLUB

1%CLUB is  het crowdfunding platform dat mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer