viervoeters

VIERVOETERS

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe menselijke invloed staan, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. Zij streven naar een wereld waarin mensen dieren met respect, empathie en begrip behandelen. Met duurzame campagnes en projecten richt VIER VOETERS zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Een aantal voorbeelden van projecten waar zij zich dit moment voor inzetten en mee bezig houden:

  • VIER VOETERS zet zich in voor een einde aan de handel in honden- en kattenvlees in Zuidoost-Azië. Gestolen huisdieren en zwerfdieren worden op gruwelijke wijze geslacht. Afgelopen jaar hebben ze verschillende slachthuizen kunnen sluiten, de eigenaren een alternatief voor hun bestaan geboden en tientallen dieren direct gered en miljoenen op jaarbasis. In verschillende provincies in Cambodja en Vietnam heeft VIER VOETERS zelfs al samen met de overheid een verbod tot stand kunnen brengen.
  • VIER VOETERS heeft een eigen opvang met intensieve zorg voor grote katachtigen in Friesland.
  • VIER VOETERS richt zich in Nederland onder meer op de online illegale puppyhandel, de transitie naar plantaardig voedsel en de productie van diervriendelijke kleding en textiel.

Oostenburgervoorstraat 162

1018 MR

Amsterdam

Netherlands

Bekijk vacatures van VIERVOETERS