ProVeg

ProVeg Nederland

ProVeg is een internationale stichting met kantoren in 10 landen en activiteiten in alle continenten. Het Nederlandse team werkt nauw samen met de andere ProVeg landen, wat zorgt voor een bruisende, diverse en inclusieve werksfeer met veel creativiteit en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Gemiddeld werken we 2-3 dagen vanuit kantoor in Utrecht en de rest van de tijd vanuit huis. 

In 2019 zijn we een traject gestart om via de agile-scrum manier te werken en te komen tot een organisatie die voldoende structuur heeft zonder overmatige procesgerichtheid. Dit proces, inclusief het stellen van bovenliggende objectives en key results, is nog in volle gang. Alle teamleden hebben eigenaarschap op hun eigen terrein.

ProVeg gelooft in de kracht van diversiteit en streeft naar rechtvaardige arbeidsdeelname. O.a. mensen met een niet-Westerse achtergrond, vrouwen, mensen met een beperking, mensen vanuit de LGBTQIAP gemeenschap, ouderen, vluchtelingen en mensen met HIV worden aangemoedigd om te solliciteren.

Artikelen van ProVeg Nederland