China Plus

Wat China Plus voor jou kan betekenen:
Het kan een vrij stressvolle ervaring zijn om alles zelf te regelen wanneer je een baan zoekt in China. Vaak voelen werkzoekenden zich gefrustreerd wanneer ze geconfronteerd worden met het noodzakelijke papierwerk, communicatieproblemen met de werkgever, kwesties omtrent het Chinese visum enzovoort. Al deze onzekerheden zijn niet zozeer het gevolg van culturele verschillen of een gebrek aan informatie, maar worden vaak veroorzaakt door een overdaad aan verwarrende informatie die door verschillende kanalen op het internet wordt verstrekt. Hierdoor kan het uiteindelijk zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Als wervingsbureau met als uitgangspunt de culturele uitwisseling met China, voelen wij ons verantwoordelijk om alle voorbereidingen die noodzakelijk zijn voor een vertrek naar China gemakkelijker en transparanter te maken. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je avontuur in China.

Onze activiteiten
Concreet gezegd houden wij de eerste interviews met de potentiële docenten. Hierna matchen we ze en brengen ze in contact met een geschikte school. Vervolgens helpen we de kandidaten met tweede en derde interviews en helpen we ze bij het verzamelen van de benodigde documenten. Tenslotte begeleiden we ze bij hun visumaanvraag en geven ze voldoende informatie om hun baan als docent in China te beginnen. Het is ons doel om het beste aanbod aan onze leraren te verschaffen. Voor kandidaten is ons programma GRATIS.

Ons team
China Plus bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk hebben wij een passie voor China. We hebben allemaal persoonlijke ervaringen in China en een voorliefde voor het land. Deze voorliefde hebben wij niet alleen vanwege de snelle economische ontwikkeling en de overvloed aan kansen die China te bieden heeft, maar we waarderen ook de ‘rommelige’ kanten van dit land.
Ons team is eerlijk, ervaren, toegewijd en elk lid heeft een internationale achtergrond en beschikt over gespecialiseerde kennis omtrent China. Wij hebben een toegankelijke houding en zijn altijd bereid om net dat stukje verder te gaan voor jou als kandidaat. We communiceren op een persoonlijk niveau en bieden voortdurend ondersteuning, zowel voor als na aankomst in China.

Meer informatie? Ga naar http://www.chinaplus.nl/