Word een groene ondernemer

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 60Dit jaar wordt de PICNIC Green Challenge voor het eerst georganiseerd. Bij deze wereldwijde 'challenge', in het leven geroepen door de Nationale Postcode Loterij en PICNIC, worden creatieve, ondernemende en innovatieve deelnemers uitgedaagd om een concrete bijdrage te leveren aan het terugdringen van klimaatveranderingen.

 

Het winnende idee dient het broeikaseffect, op een consumentvriendelijke wijze, aantoonbaar te verminderen en draagt bij aan een duurzame levensstijl. De Postcode Loterij stelt €500.000,- beschikbaar voor de uitvoering van het winnende plan. Bovendien krijgt de winnaar deskundige coaching door vooraanstaande ondernemers en toegang tot potentiële afnemersnetwerken.

 

Alle inzendingen moeten worden onderbouwd met een gedegen businessplan. Stuur jouw plan om het broeikaseffect aan te pakken met een CO2 verlagend product of dienst in voor 30 augustus. Een voorlopige jury zal drie tot vijf finalisten selecteren die hun ideeën mogen presenteren op 29 september op PICNIC'07. De uiteindelijke jury zal de beste uitkiezen.

 

PICNIC is een jaarlijks terugkerend internationaal evenement op het gebied van creativiteit en innovatie, waar professionals uit de media, technologie, entertainment, kunst en wetenschap elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen over de laatste ontwikkelingen en projecten binnen de industrie. PICNIC '07 vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 29 september 2007 op het Westergasfabriekterrein te Amsterdam.

 

Kijk hier voor meer informatie.

PICNIC Green Challenge

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons