Win 10.000 euro met de Ideeënwedstrijd migranten en ontwikkelingssamenwerking

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

De Ideeënwedstrijd is speciaal bedoeld voor nieuwe Nederlanders die een ontwikkelingsproject willen opstarten in hun land van herkomst. Dus kun jij je vinden in deze omschrijving, doe dan mee en stuur je idee in.

Veel migranten in Nederland dragen jarenlang trouw bij aan de ontwikkeling van hun land van herkomst. Sommigen sturen geld naar familieleden of organisaties, anderen zetten zelfs allerlei projecten op. Deze activiteiten dragen bij aan een eventuele perspectiefvolle terugkeer, maar zorgen ook voor een verhoogd eigenwaarde.

Omdat deze initiatieven op het gebied van ontwikkelingssamenwerking gedegen steun verdienen, hebben de organisaties Cordaid, Oikos en het migrantennetwerk SMS samen deze Ideeënwedstrijd opgezet. De beste ideeën worden beloond met prijzen tot 10.000 euro, inclusief een training om het idee succesvol uit te voeren.

Ideeën kunnen tot 15 september 2009 worden ingezonden. Ideeën die voor 1 september worden ingestuurd krijgen feedback van de organisatoren. De inzending kan dan indien nodig, nog worden aangepast. Kijk voor meer informatie over het inzenden van je idee op de site van de Ideeënwedstrijd.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons