Webnieuws

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

bg_updaid– Updaid is een website met nieuws over ontwikkelingssamenwerking en ontwikkelingslanden. De site, www.updaid.nl, wordt onderhouden door vrijwilligers. Iedereen kan nieuws aandragen of meediscussiëren. Artikelen worden per onderwerp gecategoriseerd en zijn dus makkelijk terug te vinden.

– De website van het publiekstijdschrift Internationale Samenwerking (IS) is vernieuwd. De website is actueler en interactiever gemaakt: met diverse blogs en mogelijkheden voor lezers om te reageren op artikelen en zelf ideeën aan te dragen. Kijk op www.isonline.nl.

– Dagblad Trouw heeft de website Trouw Idealen! gelanceerd 'voor mensen met grote en kleine idealen'. De bedoeling van idealen.trouw.nl is dat het een platform wordt op het gebied van internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling: bezoekers kunnen er bijvoorbeeld terecht voor informatie, oproepjes en advies van professionele organisaties. De website is opgezet samen met Impulsis, een initiatief van ICCO, Edukans en Kerk in Actie, en met Stichting GreenWish.

– Ook de NCRV start met een idealistische website. Op 10 oktober gaat www.mambapoint.tv van start, een webstation over internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. Op Mambapoint.tv niet alleen tv-programma's, maar ook plek om je eigen project te promoten, kennis uit te wisselen en je achterban te informeren.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons