Wat wil jij leren?

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Honderden vrijwilligers met projecten in ontwikkelingslanden gingen afgelopen jaren op cursus. Ze leerden over fondsenwerven, sociale media, duurzaamheid en het maken van projectplannen. Het aanbod van cursussen voor kleine goede doelen is de laatste tijd echter behoorlijk verschraald. Een aantal organisaties, waaronder MyWorld, wil de ondersteuning voor particuliere initiatieven nieuw leven inblazen. Jouw hulp is…

Honderden vrijwilligers met projecten in ontwikkelingslanden gingen afgelopen jaren op cursus. Ze leerden over fondsenwerven, sociale media, duurzaamheid en het maken van projectplannen. Het aanbod van cursussen voor kleine goede doelen is de laatste tijd echter behoorlijk verschraald. Een aantal organisaties, waaronder MyWorld, wil de ondersteuning voor particuliere initiatieven nieuw leven inblazen.

Jouw hulp is daarvoor nodig. Want eerst moet duidelijk worden aan welke vorm van ondersteuning behoefte is. Individueel advies van experts? Uitwisseling met anderen? Of groepsgewijs werken aan je eigen casus? Ook willen de organisaties weten welk soort leervragen er zijn. Wil je meer weten over fondsen werven ? Wil je jezelf inhoudelijk bijspijkeren over water of microkrediet? Of wil je vooral netwerken met organisaties die in hetzelfde land als jij actief zijn?

Vul de enquête in via https://nl.surveymonkey.com/r/leerbehoeftekleinegoededoelen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De uitkomsten worden anoniem verwerkt in een rapport dat naar verwachting in oktober wordt gepubliceerd. Met jouw antwoorden krijgen de ondersteunende organisaties een beter beeld van de leer- en kennisbehoefte van kleine goede doelen. Daarmee willen ze een passend ondersteuningsaanbod ontwikkelen en aanbieden.

De enquête is een initiatief van MDF, svikaworks, Crosswise Works, Partin, MyWorld en Bureau Wyser. Onder de deelnemers verloten ze drie dagdelen aan praktisch advies. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, dan kan je aan het einde van de enquête jouw contactgegevens invullen.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons