Waarom deze Nederlandstalige Global Goals website?

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Deze website heeft tot doel Nederlandstalige informatie te bieden over de ‘Global Goals voor duurzame ontwikkeling’ (in de VN aangenomen als de Sustainable Development Goals). Behalve informatie over de achtergrond en samenhang achter de Global Goals, zal ook informatie worden geboden over concrete initiatieven en samenwerkingsprojecten van Nederlandse organisaties die een bijdrage leveren aan het behalen van de doelen vanuit de overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en de filantropie.

De website is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van activiteiten en initiatieven in Nederland en daarbij mogelijk willen aansluiten.

Streven is organisaties en initiatieven voor de Global Goals zichtbaar en vindbaar te maken en zo mogelijk ook aan elkaar te verbinden. Door de krachten te bundelen beogen de samenwerkende partijen dat de website als een wegwijzer gaat fungeren.

De website zal zo worden ingericht en ontwikkeld dat interactieve uitwisseling over en vergroten van de betrokkenheid bij de uitvoering van de Global Goals kan worden bevorderd.

Alle bijdragen aan het behalen van deze doelen en functies van de Global Goals website zijn welkom.

Inhoudelijke vragen over de website of de Global Goals? Op- of aanmerkingen? Tips?

Neem contact op met: 

Joline Heusinkveld (Global Goals redacteur OneWorld): jolineheusinkveld [at] oneworld [punt] nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons