Achtergrond

Valentijnstips uit India

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Nog geen ballonvaart geboekt voor een Nieuwe Wildernis-experience? En ook geen tafeltje gereserveerd in het hipste restaurant van de stad? Geen worries, Valentijnsdag kan nog goedkomen met deze tips:

Do’s

  1. Vier je relatie: Haal samen herinneringen op aan jullie eerste date, aan de romantische en grappige momenten die jullie relatie zo speciaal maakt. Bekijk oude e-mails, sms’jes, foto’s en (voor de ouderwetse romantici) brieven.
  2. Maak er een homemade Valentijnsdag van: Zit je krap bij kas? Je hoeft heus geen driesterrenrestaurant te reserveren om je liefde te betonen. Je partner zal juist een DIY-cadeautje zeer waarderen: een persoonlijke playlist, een gedichtje of een zelfgebakken cake.

Don’ts

  1. Onrealistische verwachtingen: Iedereen wil verwend worden met Valentijnsdag, maar budget en tijd begrenzen de mogelijkheden. Leuk dat de man van je collega een verrassingstrip naar Bali heeft geboekt, maar de (enigszins geknakte)  rode roos en het kopje thee op bed die je kreeg van jouw partner waren minstens zo goed bedoeld.
  2. Bezwijken voor de commerciële druk:Word je panisch van al die roze, hartvormige ballonnen, knuffelende beertjes en tandpastaglimlachende verliefde koppels? Bespreek dat eerlijk met je partner en laat op de andere 364 dagen van het jaar je liefde zien.

Voor wie echt gedegen advies nodig heeft op liefdesgebied, is er altijd nog Auntjie. Zij geeft antwoord op vragen als ‘Moet ik seks hebben met mijn baas om promotie te krijgen’ of ‘mijn vrienden raden me aan om seks te hebben met een oudere vrouw.’

Bron: Love Matters

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons