Traineeship om de wereld te verbeteren

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Het is een inspirerend programma dat zich richt op daadwerkelijke verandering in de wereld. Vijf professionele coaches helpen je om aan de slag te gaan met een thema dat jou aan het hart ligt: bijvoorbeeld duurzaamheid, vrede of gezondheidszorg. Je leert communicatievaardigheden en je missie vorm te geven. Verder krijg je feedback op jouw functioneren als teamplayer, waarmaker en inspiratiebron.

Hoe werkt het?
Gedurende vier maanden zet je je actief in voor een eigen groepsproject dat aansluit bij jouw visie voor een betere wereld. Ondertussen word je intensief gecoacht. De training draait om ontwikkeling, persoonlijke groei en zingeving, want een betere wereld begint tenslotte bij jezelf.

Jij ook!
Tot nu toe hebben meer dan 225 mensen met succes een project uitgevoerd bij Verbeter de Wereld. Het deelnemersveld bestaat uit young-professionals: starters, creatieven en managers. Lees hier over hun ervaringen.

Gratis
Stichting Verbeter de Wereld organiseert het traineeship twee keer per jaar voor een beperkte groep deelnemers. Op 2 september gaat er een nieuwe groep van start. Uit idealisme biedt de stichting de training gratis aan. Ben jij een idealistisch aanpakker? Meld je dan aan op www.verbeterdewereld.org.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons