Track the donors

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee
Hoeveel Nederlandse ontwikkelingshulp gaat er naar gezondheidszorg? Wat gebeurt er komend jaar met ons budget voor internationale samenwerking? En wie heeft er eigenlijk invloed op die beslissing? De jonge website donortracker.org geeft antwoord op deze en andere vragen over ontwikkelingssamenwerking. De website brengt het ontwikkelingsbeleid van de acht grootste donoren in Europa in kaart: Engeland,…

Hoeveel Nederlandse ontwikkelingshulp gaat er naar gezondheidszorg? Wat gebeurt er komend jaar met ons budget voor internationale samenwerking? En wie heeft er eigenlijk invloed op die beslissing?

De jonge website donortracker.org geeft antwoord op deze en andere vragen over ontwikkelingssamenwerking. De website brengt het ontwikkelingsbeleid van de acht grootste donoren in Europa in kaart: Engeland, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Spanje, Noorwegen, Zweden en de Europese Commissie.  Naast landenprofielen is er up-to-date informatie over recente politieke ontwikkelingen, relevante bijeenkomsten en events en berichten in de media. Donortracker beperkt zich niet  tot de overheid, ook de nieuwste onderzoeken en initiatieven van ontwikkelingsorganisaties zijn er te vinden.

Donortracker is een initiatief van SEEK development, in internationale consultancy met het hoofdkantoor in Berlijn. Met Donortracker hoopt SEEK een ‘one stop shop’ neer te zetten voor beleidsmakers, professionals en andere geïnteresseerden, op zoek naar snelle en toegankelijke  informatie.

www.donortracker.org

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons