Achtergrond

Top Vacature: ACQUISITIE MEDEWERKER 538 VOOR WAR CHILD

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

 

War Child is per direct op zoek naar een:

ACQUISITIE MEDEWERKER 538 VOOR WAR CHILD

voor 40 uur per week

Het project

538 voor War Child is een gezamenlijke actie van Radio 538 en War Child, gestart in 2011. Dit is een jaarlijks evenement waarbij een studiotruck acht steden, verspreid door heel Nederland, bezoekt met als doel fondsenwerving voor War Child. In 2013 zal de 538 voor War Child actieweek plaatsvinden van 22 t/m 29 maart. Voor meer informatie: www.538voorwarchild.nl

Je verantwoordelijkheden

Je maakt vast onderdeel uit van het team Fondsenwerving en je werk staat geheel in het teken van het project 538 voor War Child.  Je bent binnen dit project verantwoordelijk voor het realiseren van inkomsten voor en tijdens de actieweek, door bedrijven te activeren en hier zoveel mogelijk inkomsten uit te realiseren. Voor deze functie ga je ons netwerk benaderen en hen enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan de actieweek, in de vorm van een financiële bijdrage en/of het organiseren van een actie. Je bent dan ook gesprekspartner voor deze bedrijven en denkt op een ondernemende en creatieve manier met hen mee. Je bent naar verwachting ca. 50% van je tijd op pad voor afspraken.

Je werkzaamheden

•    Acquisitie van grote bedrijfsacties voor 538 voor War Child;
•    Het geven van presentaties aan bedrijven over 538 voor War Child;
•    Relatiebeheer en begeleiding van deze acties, samen met het Actieteam;
•    Enthousiasmeren van bedrijven, medewerkers en actievoerders.

Je profiel

•    Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
•    Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van sales/acquisitie;
•    Je bent enthousiast, representatief en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
•    Je hebt een pro-actieve houding, durft gemakkelijk de telefoon te pakken en kan zowel zakelijke als informele gesprekken voeren;
•    Je kunt zelfstandig plannen en organiseren;
•    Je werkt accuraat en gestructureerd;
•    Je bent resultaatgericht vindt het een uitdaging om het maximale uit gesprekken te halen.

De organisatie

Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd in de sfeervolle Oranjekerk in de Amsterdamse Pijp.

Op het hoofdkantoor van War Child werken zo’n 75 betaalde krachten (63 fte) en daarnaast ongeveer 12 stagiaires en 24 vrijwilligers. Daarnaast zijn er in de regio nog zo’n 30 vrijwillige voorlichters werkzaam. Stagiaires en vrijwilligers vervullen een belangrijke rol bij War Child.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Stuur dan uiterlijk 15 juli 2012 je CV en motivatiebrief naar jobs@warchild.nl en vermeld Acquisitie Medewerker in het onderwerp.

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze wervings- en selectieprocedures.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons