Teruggeven

Dit artikel krijg je cadeau van OneWorld. Word abonnee

Tien migranten die op verschillende wijze actief zijn in de hulpverlening naar de landen van herkomst komen in deze publicatie aan het woord. Deze zijn o.a. studenten, vluchtelingen en gevestigde migranten, ieder met een eigen verhaal om terug te geven.

Professor Theo Schuyt, autoriteit op het terrein van de filantropie, schreef het nawoord. Op vrijdag 14 december 2007 zal het eerste exemplaar aan Minister Koenders voor Ontwikkelingssamenwerking worden overhandigd.

Aansluitend vindt er een receptie plaats met toespraken van Tweede Kamerleden Chantal Gill'ard en Kathleen Ferrier, een inleiding van Rien van Gendt en optreden van R&B zangeres Pravini. De avond wordt gepresenteerd door Ivette Forster, programmamaker en ambassadeur van Seva.

 

 De publicatie is te bestellen bij Seva. Calandstraat 1, 2521 AD te Den Haag.

Tel. 070 3300777, mail: info@sevanetwork.net

Kosten: 12,50 (exclusief verzendkosten).

Datum:        14 december 2007

Tijd:               17.30-21.00 uur

Plaats:         Julianakerk, Schalkburgerstraat 217 in Den Haag

 

Seva Network Foundation

Seva Network Foundation is een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie die ontwikkelingsprojecten ondersteunt in projecten in o.a. de thuislanden van de migranten in Nederland. Seva is de enige migrantenorganisatie met TMF-status bij de overheid. In Nederland is Seva o.a. actief op het terrein van capaciteitsverbetering van migrantenorganisaties, fondsenwerving en neemt actief deel aan het ontwikkelingsdebat. Seva is lid van het Mos-Overleg (Migranten Overleg Ontwikkelingssamenwerking) en van Partos (brancheorganisatie voor ontwikkelingssamenwerking). Seva is een ISO-gecertificeerde organisatie.

Voor meer informatie over dit persbericht kan gebeld worden met 070-3300777.

 

www.sevanetwork.net

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons